Stiri Interne

Olivia Steer nu si-a mai vopsit parul alb de 5 ani. “Se repigmenteaza…”

Scris de Alexandru Manea

Olivia Steer marturiseste ca nu si-a mai vopsit parul alb de 5 ani si ca, de ceva vreme firele au inceput sa se repigmenteze, multumita, spune ea, stilului de viata pe care il duce, stil controversat si blamat, de multe ori, de cadrele medicale.

Olivia Steer nu si-a mai vopsit parul alb de 5 ani. “Se repigmenteaza…”

Olivia Steer si-a schimbat radical stilul de viata dupa socul declansat de moartea surorii sale. A renuntat complet la carne si a ales metode alternative de insanatosire si de mentinere a sanatatii, pe care le promoveaza pe retelele sale de socializare.

Sotia lui Andi Moisescu a mers insa mult prea departe cu promovarea acestui stil de viata, spun multi, intrucat a ajuns sa convinga oamenii sa nu mai mearga la medic pentru a se trata de diverse afectiuni, sa nu se vaccineze si chiar sa nu mai faca radioterapie si chimioterapie pentru combaterea cancerului. “Va veni curand o zi in care toti oncologii care au prescris radioterapie si chimioterapie vor fi condamnati pentru genocid”, a scris ea, la un moment dat pe Facebook.

Olivia Steer crede că medicii oncologi vor și condamnați pentru genocid

Va veni curind o zi in care toti oncologii care au prescris radioterapie si chimioterapie vor fi condamnati pentru genocid. #soon

Publicată de Olivia Steer pe 7 Septembrie 2017

Parerile sale, facute public, au deranjat nespus de mult comunitatea medicala, in conditiile in care este pusa in joc viata bolnavilor care ar putea asculta de sfaturile Oliviei Steer.

Sotia lui Andi Moisescu este insa mandra de modul in care isi traieste viata si de alternativele gasite la tot ce inseamna alimentatia clasica si la tratamentele medicamentoase si spune acum ca tomai acest stil de viata a ajutat-o chiar sa scape si de firele de par alb din cap. Acestea, spune ea, s-au repigmentat si nu mai este nevoita sa se vopseasca de cinci ani de zile.

Olivia Steer: „Nu zic nu tuturor vaccinurilor, dar…”

“De vopsit, nu m-am mai vopsit de peste cinci ani, ca sa constat acum ca acele fire albe aparute mai demult incep sa se repigmenteze la radacina. Daca asta nu insemana rejuvenare, nu stiu ce altceva ar putea fi? Iar daca stie cineva alta metoda sau dieta pentru a obtine rezultate identice, sa-mi spuna si mie…”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

"De vopsit, nu m-am mai vopsit de peste cinci ani, ca să constat acum că acele fire albe apărute mai demult încep să se…

Publicată de Olivia Steer pe 12 Mai 2018

Scrie un comentariu