ADPM Health News

Cum isi detoxifiaza organismul Olivia Steer in stil raw vegan

Scris de Administrator

Olivia Steer, adepta a stilului de viata raw vegan, povesteste cum isi detoxifiaza organismul urmand metode naturale. Sotia lui Andi Moisescu explica si de ce adeptii acestui stil de viata ajung sa isi piarda dintii…

Olivia Steer a urmat un tratament de detoxifiere, in stil raw-vegan, de care este foarte multumita si pe care il recomanda si celor din jur. 

„Am baut un ceai renal de dimineata si am fugit cu copiii la scoala si gradinita, sarind cu gratie salt water flush. N-am mai apucat. M-am asteptat sa am stari de slabiciune, dar n-a fost cazul. ceaiul de crusin, baut cu o seara inainte, si-a facut desavirsit efectul.

In rest, am baut catina cu miere de tei, am mai mancat o lingura de miere cu propolis, cand m-a parasit zvacul. Si, iar ceaiuri renale.

Rinichii sunt tinta mea, in detoxul de 10 zile, pe care l-am inceput azi. Asa ca beau cu simt de raspundere ceaiul lui Ioan Bonchis, o formula maiastra din coada calului, codite de cires, turita mare, coada soricelului.

Exista o capcana in orice detox pe baza de lichide, de care am devenit pe deplin constienta, dupa ce am revenit din Thailanda. Topirea masei musculare si demineralizarea dintilor. Iti spun si de ce.

Cei care fac detox cu lichide (master cleanse, breuss, post negru etc) au tendinta sa-si chiverniseasca energia si sa devina sedentari. Mare greseala! Pe principiul use it or lose it, functioneaza si muschii. Ii folosesti, ii ai. Altfel se duc. La fel si dintii.

Intr-un detox lichidarian, masticatia dispare. Dintii nu mai musca, maselele nu mai macina. Asta e motivul, cred, pentru care marilor raw-vegani, amatori de smoothie-uri delicioase, pline de verdeturi si, deci, de calciu, incep sa li se strice, aparent paradoxal, dintii.

Taoistii practica, in timpului postului, o procedura speciala numita “clantanitul dintilor”. Se musca in gol, de vreo 40-60 de ori, pentru ca organismul sa primeasca semnalul corect.

Dintii trebuie bagati in seama, deci. Asa ca am mestecat toata ziua ceara dintr-un fagure de miere si, cand n-am mai avut-o la indemina, am rontait o guma de mestecat fara zahar si E-uri pe care am gasit-o la Naturalia.

Sport n-am apucat sa fac azi. dar imi scot pirleala miine. Cind va spun mai multe despre un master-cleanse autohton, cu miere de tei – ce minune! – si suc de catina proaspat”, a povestit Olivia, cu lux de amanunte, pe blog-ul personal.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu