Stiri Interne

Olivia Steer crede că medicii oncologi vor și condamnați pentru genocid

Scris de Alexandru Manea

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, crede în continuare în puterea vindecării fără ajutorul medicilor și afirmă, mai nou, că, din punctul ei de vedere, cândva în viitor medicii oncologi, cei care tratează acum pacienții de cancer, vor fi condamnați pentru genocid.

Olivia Steer crede că medicii oncologi vor și condamnați pentru genocid

Olivia Steer este renumită pentru aversiunea ei față de metodele medicale de prevenire și de tratare a bolilor. DUpă ce sora ei a murit de cancer, soția lui Andi Moisescu a început să fie din ce în ce mai puternic auzită la TV sau în mediul online susținându-și crezul, cum că vaccinurile fac rău, iar metodele clasice de investigare și de tratare ale cancerului la fel.

Steer și-a câștigat un public care crede, uneori orbește, ceea ce declară, dar și o puternică aversiune din partea medicilor și a celor care cred în ediciența medicinei clasice.

Mai nou, soția lui Andi Moisescu declară că medicii oncologi vor fi condamnați în viitor pentru genocid, asta deoarece prescriu radioterapie și chimioterapie, metode cu care ea nu este de acord în investigarea și tratarea cancerului.

 

„Va veni curând o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid”, a scris Olivia Steer pe pagina ei de socializare.

Scrie un comentariu