Stiri Interne

Olivia Steer a iesit la TV pentru a explica de ce este impotriva vaccinurilor si a mamografiilor

Scris de Alexandru Manea

Olivia Steer a iesit pentru prima data la TV si a vorbit in direct explicand de ce este impotriva vaccinurilor si a mamografiilor, acest subiect producand o adevarata revolta online in ultima perioada. Iata ce a declarat sotia lui Andi Moisescu.

olivia-steer-tv

Olivia Steer a iesit pentru prima data la TV pentru a discuta despre opiniile sale privind eficienta sau, din contra, ineficienta ori, mai rau, pericolul vaccinurilor si a mamografiilor.

Sotia lui Andi Moisescu a aparut in platoul emisiunii lui Mihai Gadea, “Sinteza Zilei”, de la Antena 3, si a avut la dispozitie zeci de minut pentru a-si argumenta opiniile.

Mihai Gadea a intervenit rar in discutie, lasand-o pe Olivia Steer pentru a explica de ce anume crede cu atat de multa tarie in ineficienta si pericolul vaccinurilor si a mamografiilor.

Steer si-a inceput discursul mentionand ca absolut oricine are dreptul la informare si sa aiba propria opinie, ajungand ulterior sa aduca acuzatii Ministerului Sanatatii, care ar ascunde anumite informatii foarte importante ce vizeaza sanatatea populatiei.

Iata cateva extrase din discursul Oliviei Steer:

„ Sunt persoana privata. Am dreptul sa ma informez. Sa am convingeri si sa le exprim liber. Sut consfiintite de Constitutie. Toti avem dreptul sa avem pareri. Ministerul Sanatatii incearca sa ma faca pe mine vinovata. Dar cu Bradetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan si nu a branzei de la Badet. Erau vaccinuri insemnate cu un cod special, care aratau ca ele sunt mai mult experimentale si acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sanatatii, care a fost sters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinati copiii de la Arges. De aceea au murit”.

„Sunt mama, am doi copii. As vrea ca orice parinte sa existe un vaccin de incredere cu care sa-mi vaccinez copiii si sa-i pun la adapost de orice boala contagioasa. As fi prima la cabinet sa-mi vaccinez copiii. Nimeni nu poate insa sa-mi explice de ce exista mercur acolo, aluminiu si tot felul de substante chimice. Am intrebat, dar raspunsul nu m-a multumit. Contine neurotoxine vaccinul, care ajung in sistemul vascular”.

„Se incearca sa se gaseasca un tap ispasitor. Oamenii traiesc intr-o vreme in care se pot informa, este dreptul lor constitutional sa se informeze. Oamenii deschid ochii si afla informatii. (…) Ce fac eu nu conteaza. Sa vorbim de vaccinuri. Exista doua tabere si in randul specialistilor. Nu am studii medicale. Trebuie sa asculti ce spun ambele tabere din lumea medicala si sa le cantaresc, pentru ca trebuie sa iau decizii medicale in ceea ce ii priveste pe copiii mei sau pe mine.”

„Se incearca sa se gaseasca un tap ispasitor. Oamenii traiesc intr-o vreme in care se pot informa, este dreptul lor constitutional sa se informeze. Oamenii deschid ochii si afla informatii. Ce fac eu nu conteaza. Sa vorbim de vaccinuri. Exista doua tabere si in randul specialistilor. Nu am studii medicale. Trebuie sa asculti ce spun ambele tabere din lumea medicala si sa le cantaresc, pentru ca trebuie sa iau decizii medicale in ceea ce ii priveste pe copiii mei sau pe mine. De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul?”

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu