News Stiri externe

Oficial, un cuplu! Diane Kruger and Norman Reedus formeaza un cuplu!

Scris de Christian Stan

A pus punct anul trecut relatiei cu Joshua Jackson dupa mai bine de 10 ani, insa Diane Kruger a inceput deja o noua relatie. Actrita se iubeste acum cu actorul Norman Reedus, cunoscut pentru rolul sau din serialul „The Walking Dead”. Cei doi au aparut impreuna pe covorul rosu la Golden Globes, iar acum s-au sarutat in fata fotografilor la Critic’s Choice Awards.

Diane Kruger si Norman Reedus au fost cuplul serii la Critic’s Choice Awards, eveniment desfasurat joi seara la Los Angeles. Cei doi actori au debutat ca si cuplu la Golden Globes, insa pe covorul albastru de la acest eveniment s-au si sarutat in fata fotografilor.

Diane (41 ani) si Norman (49 ani) s-au intalnit in timpul filmarilor pentru pelicula „Sky”, intr-un moment in care relatia lui Diane cu Joshua Jackson nu mai mergea deloc bine. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 10 ani in momentul in care au decis sa-si spuna „ADIO”.

Primele speculatii despre o relatie amoroasa intre Diane si Norman au inceput sa apara inca din primavara anului trecut, cand cei doi actori au fost vazuti impreuna intr-un bar din New York.

Diane pare ca a inflorit nu doar din punct de vedere amoros ci si pe plan profesional. Diane a fost premiata cu Golden Globe pentru pelicula „The Fade” la categoria Cel mai bun film strain, fiind pentru prima data cand actrita joaca intr-un film german. Figura frumoasa s-a repetat si aseara la Critic’s Choice Awards, actrita fiind premiata din nou pentru „The Fade”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu