Stiri Interne

De ce si-au anulat Marian Ionescu si Octavia Geamanu planurile de nunta

Scris de Administrator

Dupa ce, in toamna anului trecut, Octavia Geamanu si Marian Ionescu si-au anuntat public logodna, iar la scurt timp artistul a fost surprins de paparazzi facandu-si de cap in masina cu o alta femeie, se pare ca cei doi si-au anulat planurile de nunta, iar relatia lor sta acum pe un taram nesigur.

octavia-geamanu-marian-ionescu-relartie

Marian Ionescu si Octavia Geamanu formeaza, de ceva vreme deja, un cuplu, iar frumoasa blonda parea sa fie femeia care l-a convins pe artist sa renunte, in sfarsit, la burlacie. In toamna anului trecut, cei doi anuntau ca s-au logodit si ca urmeaza sa isi uneasca destinele.

Nu a durat insa mult pana cand, o luna si jumatate mai tarziu, paparazzi l-au surprins pe Marian Ionescu facandu-si de cap in masina cu o alta femeie, pe o strada laturalnica din capitala.

Se pare insa ca acest episod de infidelitate nu a facut-o pe Octavia sa renunte la relatia cu artistul, ci doar sa reanalizeze decizia de a se casatori cu el.

In cadrul unui interviu acordat recent revistei OK! Magazine, Marian Ionescu a declarat ca se afla intr-un moment in care este destul de confuz din punct de vedere sentimental si ca el si Octavia Geamanu si-au anulat planurile de nunta.

„Sunt confuz si nu ma pot lauda ca inteleg tot timpul ceea ce mi se intampla. Nu mai putem vorbi despre o nunta cu Octavia Geamanu„, a dezvaluit el.

Totusi, cei doi si-au facut aparitia, in urma cu ceva timp, ca un cuplu fericit, la prezentarea celei mai noi colectii semnate Alexandru Ciucu, Miss & Mister Bespoke 2014.

In plus, Octavia Geamanu va aparea in urmatorul videoclip al trupei Directia 5, „De ce iubim”.

Scrie un comentariu