Stiri Interne

Octavia Geamanu, mama de baiat!

Scris de Alexandru Manea

Octavia Geamanu este mama de baiat! Prezentatoarea de la Antena 1 a nascut ieri, aducand pe lume un baietel, rodul casniciei cu Marian Ionescu, artistul din trupa Directia 5. Iata primele declaratii ale vedetei dupa nastere.

octavia-geamanu-nascut-2

Octavia Geamanu a adus ieri pe lume un baietel. Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 a devenit pentru prima data mama si si-a expus bucuria in cateva randuri pe care le-a asternut pe pagina ei de socializare.

Baietelul pe care l-a adus pe lume este rodul casniciei cu Marian Ionescu, artistul din trupa Directia 5. Micutul a venit pe lume duminica dimineata intr-o clinica din Bucuresti, dupa o sarcina destul de anevoioasa pe care mama lui a avut-o in special in primele luni.

octavia-geamanu-nascut

„In urma cu 7 luni, pe cand lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat in calendar, in dreptul datei 20.11.2016 – baby boy.

Am avut incredere in Dumnezeu, in destinul meu si-n medicul meu. Azi, la 11 si-un pic, ma uitam la darul vieti si ma intrebam cu cine seamana. Le multumesc cu tot sufletul atat prietenilor mei, dr. Mehedintu Claudia si dr. Sorin Ionescu, cat si echipei medicale, pentru ca mi-au pus in brate un baietel de nota 10. Va imaginati ca desi mi-e somn de pic, nu pot sa adorm de bucurie. Sa fiti sanatosi!”, a scris Octavia pe Facebook.

Vedeta a stat departe de agitatia televiziunii si a lumii mondene in ultimele luni, tocmai pentru a-si proteja sarcina si a o duce la termen fara probleme. A stat mai mult in casa, pentru a se odihni, asteptand cu nerabdare momentul in care baietelul ei va veni pe lume.

Scrie un comentariu