ADPM Beauty Stiri externe

Ochi albastri fara lentile de contact

Scris de Administrator

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti poti schimba ochii caprui in ochi albastri, fara a purta lentile de contact? Ei bine, desi acum pare inca ceva imposibil, lucrurile s-ar putea schimba in curand!

ochi-albastri

In caz ca nu esti multumita de culoarea naturala a ochilor tai si visezi sa ai ochi albastri, poti obtine lucrul acesta purtand lentile de contact. Dar ce-ai spune ca in curand sa poti obtine asta definitiv, fara a mai fi nevoie de lentile? O clinica din California testeaza o procedura cu laser ce elimina pigmentul din iris, facandu-l albastru.

ochi-albastri1

Se pare ca in cazul oamenilor cu ochii inchisi la culoare (negri sau caprui), stratul superior al irisului contine o concentratie mare de melanina, pigmentul natural ce coloreaza pielea, parul si ochii. Iar noua tehnica cu laser are tocmai scopul de a elimina aceasta melanina, procedura care dureaza doar 30 de secunde la fiecare ochi in parte.

ochi-albastri3

Ochii nu devin albastri pe loc, ci in cateva saptamani, dar specialistii spun ca efectul este garantat, iar procedura una sigura. Dupa ce toate etapele de testare vor fi definitive, pretul unei astfel de interventii va fi undeva la 5.000 de dolari.

ochi-albastri2

Scrie un comentariu