Stiri Interne

Cum a trecut Oana Zavoranu de la telenovele la thrillere

Scris de Administrator

Dupa o lunga perioada de pauza, se pare ca Oana Zavoranu este mai hotarata ca niciodata sa revina la actorie. Aceasta va juca intr-un thriller psihologic romanesc ce spera ca in luna aprilie sa ajunga deja in cinematografele din tara.

oana-zavoranu1

A trecut deja mult timp in care nu am mai avut ocazia de a o vedea pe Oana Zavoranu in postura de actrita, cu toate ca, in urma cu cativa ani, uimea pe toata lumea cu talentul sau actoricesc, jucand roluri de fata rea in unele dintre primele telenovele romanesti, productii precum „Numai iubirea” sau „Pacatele Evei”.

A urmat o perioada de declin profesional pentru Oana, aparitiile ei in presa si emisiuni tabloid fiind strict legate, in ultimii ani, de divortul sau de Pepe, de scandalurile cu mama ei, certurile cu vrajitoare, tentativa sa de sinucidere si alte subiecte de acest gen.

Se pare insa ca Oana Zavoranu este hotarata sa o ia de la capat si sa arate lumii ca mai are inca multe lucruri de spus in calitate de actrita. Nu este insa vorba despre vreo noua telenovela in care ar urma sa joace, ci despre un thriller psihologic romanesc.

Conform ziarului Click!, Acest film, in care Oana joaca un rol pozitiv de aceasta data, ar urma sa apara primava aceasta in cinematografele din tara.

„Ma pregatesc in aceste zile pentru filmari, care urmeaza sa inceapa cat de curand. Sunt foarte mandra de scenariu si de productia in sine la care m-am implicat foarte mult, inclusiv financiar. Voi aparea alaturi de nume mari din domeniu si sper sa fac o surpriza frumoasa fanilor mei care m-au asteptat sa revin”, a declarat vedeta.

Scrie un comentariu