2 Principale Stiri Interne

Oana Zavoranu va juca intr-un film de „mare succes”

Scris de Alexandru Manea

Oana Zavoranu a anuntat ca in curand o vom putea admira intr-un film de mare succes. Asta dupa o perioada plina de ghinioane in care a ramas fara contract cu Antena 1 si fara sitcomul in care trebuia sa fie distribuita.

oana-zavoranu

Oana Zavoranu nu se lasa! Dupa cateva luni in care nu a mai aparut in presa cu niciun scandal sau cu vreo informatie despre viata ei profesionala, bruneta a revenit zilele trecute in atentia mass media dupa ce s-a aflat ca s-a despartit de iubitul ei, Razvan.

Ei bine, pe langa detaliile despre viata ei personala, mereu tumultoasa, Oana Zavoranu ne informeaza ca va fi distribuita cat de curand intr-un film de exceptie.

Mai exact, un film de „mare succes”, asa cum l-a catalogat ea chiar inainte sa il lanseze si sa vada macar primele reactii ale publicului. „Este cel mai important proiect al meu de pana acum”, a declarat ea, conform Click.

oana-zavoranu-revelion-3

Oana Zavoranu a semnat la sfarsitul anului trecut un contract cu Antena 1, urmand sa fie distribuyita intr-un sitcom.

Din pacate, a apucat sa filmeze doar episodul pilot, intcat filmarile au fost stopate in primavara. A fost anuntata ca este posibil sa se reia totul din toamna, insa in luna mai contractul cu Antena 1 s-a incheiat.

Scrie un comentariu