Stiri Interne

Oana Zavoranu socheaza: dezbracata, il invoca pe Satan in postul Pastelui

Scris de Alexandru Manea

Oana Zavoranu revine in atentia publicului si a presei de tabloid dupa ce a inceput sa posteze pe Facebook texte in care il invoca pe Lucifer (Satan) si, mai nou, cu o fotografie in care apare aproape dezbracata. Iata ce mesaje ciudate transmite bruneta in postul Pastelui.

oana-zavoranu-craniu

Dupa ce a stat o perioada intr-un con de umbra, Oana Zavoranu redevine interesanta pentru emisiunile si presa de tip tabloid printr-o serie de postari extrem de ciudate si de curajoase de pe Facebook.

Chiar in postului Pastelui, bruneta pozeaza aproape dezbracata si il invoca pe Lucifer (Satan), cu care lasa sa se inteleaga ca isi “petrece timpul” zilnic si care ii ofera putere si frumusete.

„Lucifer imi da forta, frumusete, vointa de fier si tarie de caracter, incredere in mine si in fortele mele, carisma, intuitie selectiva la sange si nepasare fata de baliverne si minciunile inventate de turma de prosti si nu in ultimul rand, tinerete fara batranete, ca fara operatii estetice, ma uit in oglinda si ma minunez ca pielea, fata si corpul, (in ciuda regimului alimentar „decadent” si a stilului de viata demonic) arat mai bine ca la 20 de ani. Love you all, love you my charming, irresistible king Lucifer”, a scris bruneta in dreptul fotografiei in care isi expune corpul.

Mesajele extrem de ciudate au fost criticate de unii fani (“Vai, fereasca Dumnezeu! Dumnezeu sa te duca pe calea cea buna, draga mea! Nu esti tu Oana noastra!”), in timp ce altii pretend ca au inteles ce anume vrea sa comunice bruneta (“Nu, n-ati inteles nimic!!! Mesajul este unul clar, nu vorbele ci faptele conteaza pentru un crestin adevarat! Un om care nu este pervers, teatral, caruia ii pasa de suferinta celor din jur, nu poate fi decat un om minunat! Nu poti sa te numesti bun doar la nivel declarativ, ca atunci te asemeni cu fariseii!!! Credinta fara fapte este Moarta! De vorbe si circ e plin pamantul, atat!!!”).

Scrie un comentariu