Stiri Interne

Cum s-au relaxat Oana Turcu si Cristi Brancu timp de sase ore la spa, in Predeal!

Scris de Alexandru Manea

Weekend-ul trecut, Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, alaturi de fiul lor, Teddy, au petrecut cateva ore de relaxare la centrul spa al unui hotel din Predeal. Iata cum s-au rasfatat.

SONY DSC

Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, alaturi de fiul lor, Teddy, au petrecut sase ore la centrul spa de la Hotelul Orizont din Predeal.

“Am facut masaj cu produse din linia spa Ardes, piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi, cam sase ore in fiecare zi si ne-am reincarcat bateriile atat in zona de spa, cat si in restaurantele Hotelului Orizont, cel international si cel cu specific romanesc, Miorita. Totodata, am continuat sa mananc sanatos chiar si la munte, deoarece mi-am schimbat total stilul de a ma hrani, iar o intoarcere la natura este intotdeauna benefica”, a declarat Oana Turcu.

SONY DSC SONY DSC

Cristi Brancu a ales sa isi duca familia cu telegondola pentru a se bucura de panorama de vis oferita de padurile din Romania:

SONY DSC SONY DSC

„In telegondola toata lumea a fost fericita si ne-am incantat privirea cu peisajele superbe. Vremea a tinut cu noi, iar soarele ne-a intampinat cu multa caldura, la fel ca si amabilitatea pe care am intalnit-o la hotel. Teddy a fost incantat imediat ce a aflat de serile dedicate celor mici la care participa un magician, dar si de balul mascat, orele de dans modern, karaoke, de excursia pentru copii la Cabana ‘Trei Brazi’ si de cursurile de inot ce se desfasoara in aceasta vara la Hotelul Orizont pentru cei care aleg pachetul ‘Vacanta activa – copii si parinti’.

Excursia de o zi la cabana este un deliciu atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Copiii au oportunitatea de a invata cum sa campeze un cort, sa se orienteze cu harti si busole sau cu ajutorul naturii, sa gateasca in aer liber, sa fabrice unelte si sa recunoasca flora din jur, toate sub supravegherea unui coordonator de activitati. Cu siguranta ne vom reintoarce in acest loc pentru a testa pachetul”, a declarat el.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu