Stiri Interne

Oana Sarbu la „Te cunosc de undeva”! Iata ce surpriza pregateste!

Scris de Administrator

Sambata aceasta, Oana Sarbu vine la „Te cunosc de undeva”, in calitate de invitat special. Iata in pielea carui personaj va intra si ce melodie va interpreta in cadrul emisiunii de la Antena 1!

oana-sarbu-tcdu

Sambata, 21 februarie, Oana Sarbu este invitat special in cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Cu aceasta ocazie, indragita arista se va transforma in Marina Voica, o artista cu un sarm special, si va canta piesa “Ce vrei tu, mare albastra?”.

“Pe Marina Voica am văzut-o pe scena de la Constantin Tanase intai si-ntai, mica fiind, apoi la Teatrul Foarte Mic, la repetitiile cu Petre Geambasu (caruia-i datorez mult din experienta mea de scena) si formatia Star 2000. Canta o piesa internationala greceasca, ceva cu ’strunelor… voi sunteti balsamul fiecarui dor…’ si batea din tamburina… m-a frapat! O artista complexa, cu o personalitate fascinanta, cu un ritm si un sarm unice, cu un timbru inconfundabil si de un profesionalism desavarsit. O artista cu care am crescut, ascultandu-i muzica in familie, gratie tatalui meu care aducea discuri de vinil pe 45 de turatii. Asa ascultam cu totii muzica romaneasca si internationala la pick-up.

Mi-a placut ca are un soi de inaccesibilitate. Mister. O nostalgie, o tristete undeva ascunse. Un soi de fatalitate. Ritm. Mi-a placut abordarea unor piese unice si a ritmului latino american. Daca am primit vreun sfat din partea sa? Ohhh… am primit un sfat ce tine de viata personala, de viata, in general, pe care l-am urmat tarziu, cam prea tarziu, dupa ce-am depasit anumite experiente. Alte lucruri le-am observat fara sa mi le spuna. M-am regasit in multe forme artistice ale Marinei”, povesteste Oana Sarbu.

In ceea ce priveste transformarea sa de sambata, de la “Te cunosc de undeva!”, Oana adauga. “N-am imitat-o. M-am jucat. Nu poti s-o imiti pe Marina. O poti duce in derizoriu, intr-o forma de parodie, imitandu-i accentul rusesc. Dar are o personalitate mult prea profunda. Si-apoi, e o profesionista. Nu m-am sfatuit cu absolut nimeni in ceea ce priveste pregatirea personajului. Asa am simtit”.

La randul sau, doamna Marina Voica spune ca va urmari transformarea Oanei de sambata, de la “Te cunosc de undeva!”.

“I-am vazut pe toti cei care m-au imitat la ‘Te cunosc de undeva!’. Ma voi uita si sambata, sa o vad pe Oana. Oana este fana mea! O stiu de cand era o fetita. Venea la mine acasa cu chitara si canta… Recent, am cantat impreuna la Sibiu. Avem multe afinitati, eu si Oana”, a marturisit doamna Marina Voica.

Scrie un comentariu