News

Oana Roman si-a gasit job! „Ma intretin singura si ajut familia!”

Scris de Alexandru Manea

Oana Roman s-a mobilizat rapid dupa ce a ramas fara emisiune si contract cu Kanal D si, insarcinata in trei luni, si-a gasit cel putin doua proiecte din care va castiga bani pentru a-si intretine si familia.

oana-roman1

Oana Roman si-a gasit rapid proiecte noi din care va castiga bani in perioada urmatoare. Insarcinata in trei luni, ramasa fara contract la Kanal D, Oana va munci in perioada sarcinii pentru a avea veniturile necesare inclusiv ajutorarii mamei si surorii sale.

Mai exact, va castiga bani prezentand un eveniment in seara aceasta si apoi, pe termen lung, din promovarea unui spectacol de cabaret.

„Dragii mei, se anunta o perioada frumoasa, dar si incarcata pentru mine! Pe langa faptul ca traiesc poate cea mai frumoasa perioada a vietii mele pentru ca astept un copil mult dorit, imi vad in continuare de drumul si cariera mea!

oana-roman-ecografie

Ma intretin singura si pe langa asta imi ajut si familia! E o mare mandrie pentru mine ca pot face asta si consider ca independenta mea financiara este una din cele mai mari realizari ale mele!

Aceasta toamna a venit cu proiecte si sunt nerabdatoare sa le incep! Joi, 12, Septembrie voi fi la Resita pentru a fi amfitrionul unui eveniment, relansarea restaurantului (…)!

oana-roman-marius

 

Apoi, spre sfarsitul lunii, voi incepe promovarea unui proiect minunat, deschiderea unui superb spectacol de cabaret la Palatul Bragadiru! Voi reveni cu detalii! Va pup si va multumesc inca o data pentru miile de mesaje de felicitare!”, a anuntat ea pe Facebook.

Scrie un comentariu