News

Oana Roman: “Sunt multe femei care nu sunt slabe si sunt foarte misto!”

Scris de Administrator

Oana Roman sustine ca este impacata cu silueta ei, desi este permanent criticata de presa mondena si de o parte din public pentru kilogramele in plus.

Oana Roman se confrunta de mai bine de 15 ani cu o aversiune din partea presei de tip tabloid, principalul subiect fiind kilogramele pe care le are in plus.

Nimeni nu stie exact daca a incercat sa slabeasca prin diete sau nu, insa prezentatoarea emisiunii “Drept la tinta” de la Kanal D sustine ca este multumita de flul in care arata si ca stie multe femei care nu sunt slabe, dar care sunt foarte “misto”.

In acelasi timp, Oana se arata ingrijorata de faptul ca silueta unui om este, in general, un aspect atat de important pentru societatea romaneasca.

„De 15 ani, toate ziarele scriu despre mine un singur lucru: ca sunt grasa. Nu au gasit nimic altceva cu care sa se ia de mine. Oamenii astia incearca sa transmita mesajul cum ca ar fi o tara faptul ca un om nu este la fel de slab ca ceilalti. E o problema asta.

Eu cred ca mai sunt si alte femei care nu sunt slabe Si care sunt foarte misto. Cel mai mare star de televiziune al lumii este o femeie grasa”, declara Oana, referindu-se, bineinteles, la Oprah Winfrey.

Scrie un comentariu