News

Exclusiv! Este oficial! Oana Roman devine vedeta de televiziune!

Scris de Sorin Dutoiu

Visul Oanei Roman de a deveni vedeta de televiziune, cot la cot cu Mihai Morar, Cristi Brancu si Dan Capatos, s-a indeplinit. Oana a semnat cu Antena 2 si va avea o emisiune saptamanala, vineri seara, intitulata “Incredibil!”.

Oana Roman a declarat in mai multe randuri ca si-ar dori sa devina vedeta de televiziune si sa aiba propria ei emisiune.

Fiica fostului premier Petre Roman a participat la sute de emisiuni TV unde si-a pus in valoare fluenta verbala, spontaneitatea atat ca invitat, cat si ca si colaborator periodic, daca ar fi sa ne amintim editiile Rai’ da Buni de acum un an.

Ei bine, iata ca acum visul i s-a implinit. Oana a semnat contract cu Antena 2 si va avea propria emisiune. Intitulata “Increbil!”, productia va fi un talk show monden, de o ora, difuzat in intervalul orar 19:30-20:30, unde ii va avea ca invitati pe prietenii sai din showbiz-ul romanesc.

De altfel, acesta este si unul din atuurile sale pentru care a fost inclusa in grila de programe a televiziunii. Oana este prietena cu multe vedete din lumea mondena si, pe baza prieteniilor sale, va avea acces la o serie de exclusivitati pe care invitatii nu le-ar fi dezvaluit altor prezentatori de televiziune.

Se asteapta, astfel, ca in fiecare vineri seara sa aflam cate o declaratie soc din partea vedetelor ce vor fi invitate pe canapeaua noii emisiuni „Incredibil”, prezentata de Oana Roman.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu