Stiri Interne

Oana Roman are inca probleme de sanatate dupa cezariana facuta de un medic neglijent!

Scris de Administrator

Oana Roman a avut numeroase probleme de sanatate dupa nastere si a fost nevoita sa se supuna mai multor interventii chirurgicale pentru a-si reveni, fapt ce i-a umbrit pentru o perioada fericirea cauzata de faptul ca a devenit pentru prima oara mamica. Si iata ca, la aproximativ 5 luni distanta de acea perioada grea a vietii sale, Oana inca nu a depasit in totalitate problemele…

oana-roman-fetita

In primavara acestui an, Oana Roman a fost la un pas de moarte dupa ce infectia cu care s-a pricopsit dupa operatia de cezariana s-a extins. Vedeta a fost atunci nevoita sa se supuna mai multor interventii chirurgicale pentru ca greseala facuta de medicul care i-a facut cezariana sa poata fi reparata.

S chiar daca au trecut mai multe luni de atunci, iar Oana Roman a depasit perioada critica, putand acum sa se bucure cu adevarat de faptul ca a devenit pentru prima oara mamica, iata ca vedeta inca resimte uneori dureri in zona abdomenului.

„Zilele astea am avut ceva dureri la operatie, probabil pentru ca se schimba vremea, si ma gandeam prin ce am trecut si m-am gandit din nou la faptul ca am ajuns sa am grave probleme din cauza unui doctor negligent si nepasator, dar apoi mi am spus ’Iarta-l Doamne cum l-am iertat si eu’! Si astfel ma simt impacata! Sper doar sa aiba macar de acum constiinta si sa nu mai faca rau nimanui! Ma rog pentru asta, pentru ca nici o mama nu merita astfel de traume!”, a scris Oana pe pagina ei de Facebook.

Scrie un comentariu