News

Exclusiv! Oana Roman: „Cu cat ma critica mai multi, cu atat imi merge mai bine”

Scris de Christian Stan

Oana Roman este o persoana controversata, insa aceasta s-a invatat cu criticile si carcotelile ieftine, pe care reuseste acum sa le ignore cu brio. Oana este de 15 ani in atentia mass-media, perioada in care s-au scris o serie de lucruri urate despre ea, insa vedeta este convinsa ca pe cat o invidiaza mai tare unii pe atat de bine ii merge.

Oana Roman si-a petrecut toata vara pe litoral, acolo unde a avut un cuvant important de spus in ascensiunea clubului „Crema”, care a devenit unul dintre cele mai hot locuri de distractie de pe litoral.

Mereu expusa ochiului public, Oana s-a obisnuit si cu numeroasele critici aduse la adresa ei, pe care acum reuseste insa sa le ignore. „Daca imi pasa de gura lumii, pana acum m-as fi aruncat de la etaj.  Eu sunt de mai bine de 15 ani

„Fiecare face ce crede ca trebuie sa faca. Niciodata in viata mea nu mi-am permis sa critic sau sa comentez cum arata cineva si cum se imbraca. Trebuie sa ai un minim de bun simt, astfel incat sa nu ataci oamenii cu astfel de lucruri atat de putin importante. Cei care se ocupa doar de asta nu au alta preocupare”, este de parare Oana Roman.

„Stii ce am observat? Cu cat ma critica si ma invidiaza mai mult, cu atat mie imi merge mai bine”, concluzioneaza Oana Roman.

Scrie un comentariu