News

Oana Ionita va deveni mireasa peste doar 3 luni! Iata cum decurg pregatirile de nunta!

Scris de Administrator

Oana Ionita si iubitul ei, Florin Budnaru, urmeaza sa isi uneasca destinele peste doar 3 luni. Au emotii mari si cu toate ca au pus la punct multe dintre detaliile marelui eveniment, cei doi sunt inca departe de a fi gata cu pregatirile.

oana-ionita-florin-budnaru1

Oana Ionita si Florin Budnaru isi vor jura iubire vesnica in fata altarului, peste doar 3 luni de zile. Nunta va avea loc intr-o zi caduroasa de vara, intr-unul din weekendurile lunii iulie.

„Amandoi ne-am dorit o nunta de vara, intr-un spatiu cu gradina, iar cea mai buna perioada este luna iulie. Chiar daca majoritatea nuntilor se oficiaza sambata, noi vom sarbatori duminica si probabil in fiecare zi a vietii noastre”, a dezvaluit Bebelusa Oana pentru ziarul Click!.

Oana si Florin au ales deja verighetele. Este vorba despre unele foarte frumoase, din aur alb de 18 karate.

oana-ionita-florin-budnaru

In ceea ce priveste tinutele, Florin Budnaru va purta un costum ce poarta semnatura Adina Buzatu, iar Oana o superba rochie creata de Gabriela Cristea, informeaza ziarul Click!.

Cu toate ca lista invitatilor, 150 la numar, este definitivata, cei doi indragostiti nu s-au hotarat inca asupa locatiei in care se va desfasura evenimentul.

„Am emotii in fiecare zi cand ma gandesc ca se apropie ziua cea mare. Florin imi reaminteste in fiecare zi. Eu nu ii raspund nimic, dar incep sa scormonesc prin lista imaginara din cap sa verific ce mai trebuie bifat”, a adaugat Oana.

Scrie un comentariu