News

Oana Frigescu, motivul divortului lui Bogdan Lobont de Loredana?

Scris de Alexandru Manea

Amanunte bine pastrate din viata amoroasa a Oanei Frigescu ies la iveala… Conform Libertatea, stirista de la Antena 1 ar fi avut in anul 2005 o relatie cu portarul Bogdan Lobont, si se speculeaza ca ea ar fi motivul pentru care sportivul a divortat atunci de nevasta lui, Loredana.

In plin proces de divort iese la iveala ca Oana Frigescu ar fi fost iubita secreta a portarului Bogdan Lobont. Conform Libertatea, vedeta ar fi fost motivul pentru care familia sportivului s-ar fi destramat, in anul 2005. Nu s-a facut mare tam tam atunci pe seama acestei relatii pentru a nu se crede ca Oana ar fi direct implicata in divort.

Totusi, intr-un interviu acordat revistei Zau in anul 2009, Oana spune ca nu a avut nimic de-a face cu despartirea dintre Lobont si Loredana insa nu a negat ca a avut o relatie mai speciala cu Bogdan.

“Sa nu uitam ca Bogdan era unul dintre burlacii cei mai vanati din fotbalul romanesc. Toti ne-ar fi condamnat pe nedrept, avand in vedere ca in acea perioada era implicat in mult-mediatizatul scandal cu Loredana. Toata presa m-ar fi acuzat ca eu sunt marul discordiei si ca eu as fi lasat un copil fara tata”, spunea Oana in 2009, in revista Zau.

In interviul cu pricina, Oana se declara indragostita nebuneste de Bogdan Temesan, fiul fostului presedinte al Bancorex. Intamplarea face ca la doar doua luni de la inteviul cu pricina, Oana ajungea in fata starii civile la bratele unui alt barbat: Andrei Badiu.

Care este adevarul ramane de vazut, insa cert este ca lupta dintre Oana si fostul ei sot devine nemiloasa…

Scrie un comentariu