News

Oana Frigescu, reclamata de fostul sot la servicile pentru protectia copilului

Scris de Christian Stan

Scandalul dintre Oana Frigescu si Andrei Badiu este departe de a se fi terminat. Vedeta Antena 1 este reclamata acum de fostul sot la serviciile pentru protectia copilului, intrucat aceasta nu il lasa sa isi vada fiica.

Scandalul dintre Oana Frigescu si Andrei Badiu continua cu o plangere pe care fostul sot al Oanei a facut-o la serviciile abilitate pentru protectia copilului, pentru ca acesta sa-si poata vedea fiica in varsta de opt luni. Se pare ca Oana nu il lasa pe Andrei sa o vada pe Maria.

„Da, este adevarat, am sesizat Protectia Copilului Sectorului 1 de faptul ca nu stiu nimic despre starea, locatia unde se afla fetita. Acestia au instiintat-o oficial pe Oana sa se prezinte la o mediere cu mine pentru a afla despre conditia fetei, iar sotia mea a refuzat prin intermediul avocatilor. Este un coşmar! Nu imi explic ce este cu ea, este cel putin inuman cum se comporta. In schimb face pictoriale in doliu”, a declarat fostul sot al Oanei Frigescu pentru National.

Conform Libertatea, in dosarul de divort sunt mentionate urmatoarele plangeri: „Decizia mea survine in urma repetatelor brutalitati comise asupra mea, unele insotite de un sadism greu de imaginat, pe care nu le-am impartasit nici macar parintilor, in speranta ca sotul meu se va schimba.

In urma brutalizarilor la care eram supusa, am apelat la parintii mei sa vina de urgenta pentru a aplana situatia. La vederea lor, sotul meu a facut un circ monstruos, presarat din plin cu brutalizari. A chemat si politia ca sa-i alunge efectiv pe parintii mei din casa in care locuiam.

Paratul a avut o atitudine similara si fata de sora mea si fata de sotul acesteia, de fiecare data cand voiau sa ma viziteze, desi noi suntem nasii lor de cununie”.

In urma divortului, prezentatoarea de stiri de la Antena 1 cere tutela fetitei sale si o pensie alimentara lunara de 2000 de lei.

“Preocupat excesiv de chestiunile voluptorii procurabile contracost, sotul meu ignora orice fel de raport afectiv in cresterea, ingrijirea si educarea fetitei noastre”, mentioneaza ea in dosarul de divort.

Scrie un comentariu