News

Oana Frigescu pretinde ca a fost calcata cu masina de fostul sot!

Scris de Christian Stan

In plin proces de divort, Oana Frigescu si Andrei Badiu continua scandalul in stilul lor caracteristic… Stirista Antena 1 a depus o plangere la Politie in care ca a fost calcata cu masina de Andrei Badiu, in vreme ce acesta din urma neaga ca asa ceva ar fi adevarat.

Ceea ce se dorea a fi un weekend linistit pentru Andrei Badiu s-a transformat repede intr-un cosmar. Acesta avea dreptul sa isi vada fiica in acest weekend, iar cand a mers sa o ia pe Maria a inceput scandalul.

„Sambata, m-am dus la Oana acasa si acolo a inceput circul. A urlat la bona, i-a zis ca o sa o bage la puscarie, taica-su urla si el de la balcon. Nu a vrut sa-mi dea fetita, tinea caruciorul. Cand am luat-o pe Maria a tipat si tragea disperata de usile masinii ca sa nu ma lase sa plec”, declara Andrei Badiu pentru CanCan.

Acesta a adus-o pe Maria inapoi in cursul zilei de duminica, insa a intarziat o jumatate de ora pentru ca a dus fetita la parintii lui de la Corbeanca, care nu isi mai vazusera nepoata de anul trecut, de la botez.

„Am adus-o pe Maria cu o jumatate de ora intarziere, caci am fost la parintii mei de la Corbeanca. Ei nu au mai vazut-o de anul trecut, din august, de la botez. Oana mi-a zis ca nu e nicio problema si, cand colo, s-a dus sa ma reclame la Sectia 2 politie. Duminica s-a afisat cu degetele bandajate si mi-a zis ca eu am calcat-o. Se prefacea ca nu poate sa mearga, calca pe calcaie”, mai spune Andrei Badiu.

Acesta are dreptul de a-si mai vedea fetita peste doua weekenduri, iar cei doi soti se vor intalni din nou la tribunal pe 18 august, pentru a stabili un program de vizita al copilului.

Scrie un comentariu