News

Oana Frigescu pleaca de la Antena 1! Va fi inlocuita de Anca Rusu la Observator!

Scris de Alexandru Manea

Oana Frigescu a prezentat azi pentru ultima data jurnalul de stiri al Antena 1, Observator. Ea va fi inlocuita de Anca Rusu. Oana Frigescu paraseste astfel postul de televiziune la care a lucrat in ultimii patru ani.

Oana Frigescu, prezentatoarea Observatorului de la orele 13 si 16, a prezentat astazi, la ora 16,00, ultimul buletin de stiri la Antena 1.

Anuntul a fost facut la finalul Observatorului de la ora 16, cand, cu lacrimi in ochi, vedeta si-a luat ramas bun de la telespectori iar colegii de emisie au imbratisat-o si i-au oferit flori.

“A fost o experienta minunata. Am avut parte de niste colegi extraordinari si sunt fericita ca am fost parte din Antena 1. Pentru mine echipa Observatorului mi-a fost o adevarata familie”, a declarat Oana Frigescu, prezentatoarea care din 2009 a prezentat cele doua buletine informative ale Antenei 1.

In perioada urmatoare locul Oanei va fi luat provizoriu de Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de weekend la Antena1.

Oana Frigescu a trecut in urma cu doi ani printr-un divort amplu mediatizat. S-a despartit de sotul ei, Andrei Badiu, dupa doi ani de casnicie, acuzand ca a fost agresata in mod repetat in timpul mariajului.

In urma procesului de custodie, Oana Frigescu isi creste in prezent singura fetita, pe Maria.

Scrie un comentariu