News

Oana Frigescu divorteaza! Si-a luat copilul din casa sotului!

Scris de Administrator

Oana Frigescu, prezentatoarea jurnalului de stiri Antena 1 de dupa-amiaza, s-a despartit de sotul ei, Andrei Badiu, la un an si jumatate de cand s-au casatorit si la noua luni de cand a adus pe lume o fetita.

Oana Frigescu nu are parte de noroc in viata personala. Chiar daca ar avea toate motivele pentru a fi fericita, fiind mamica unei fetite de aproape noua luni, iata ca a decis sa se desparta de Andrei Badiu, tanarul avocat cu care s-a casatorit in vara anului 2009.

Prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00 a decis sa introduca actiune de divort. Conform Libertatea, Oana si-a luat fetita si nu mai locuiesc alaturi de Andrei.

Oana si Andrei s-au casatorit in luna iulie 2009. Ceremonia civila a fost tinuta de Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman iar petrecerea s-a desfasurat la Corbeanca, intr-una din resedintele omului de afaceri Cristian Tantareanu.

In luna aprilie a anului trecut, Oana Frigescu a devenit mama unei fetite pe care o cheama Maria. Bebelusul a avut la nastere 3,550 de kilograme. Oana a nascut prin cezariana, iar operatia a decurs fara niciun fel de problema.

„Este cea mai fericita zi din viata mea. Am trait niste sentimente pe care cu greu le pot descrie in cuvinte”, declara Oana imediat dupa nastere.

Scrie un comentariu