News

Motivul divortului: Oana Frigescu, batuta de sot in mod repetat

Scris de Alexandru Manea

Ieri va informam ca Oana Frigescu, prezentatoarea jurnalului de stiri de la Antena 1, a depus actele de divort. Casatorita de un an si jumatate si avand o fetita de noua luni, Oana pune capat casniciei din pricina batailor pe care le-a incasat de la sotul ei, Andrei Badiu.

Oana Frigescu a depus actele de divort si s-a mutate, impreuna cu fetita ei, Maria, din casa sotului sau. Motivul divortului il reprezinta agresiunea fizica la care a fost supusa in timpul casniciei.

Conform Libertatea, in dosarul de divort sunt mentionate urmatoarele plangeri: „Decizia mea survine in urma repetatelor brutalitati comise asupra mea, unele insotite de un sadism greu de imaginat, pe care nu le-am impartasit nici macar parintilor, in speranta ca sotul meu se va schimba.

In urma brutalizarilor la care eram supusa, am apelat la parintii mei sa vina de urgenta pentru a aplana situatia. La vederea lor, sotul meu a facut un circ monstruos, presarat din plin cu brutalizari. A chemat si politia ca sa-i alunge efectiv pe parintii mei din casa in care locuiam.

Paratul a avut o atitudine similara si fata de sora mea si fata de sotul acesteia, de fiecare data cand voiau sa ma viziteze, desi noi suntem nasii lor de cununie”.

In urma divortului, prezentatoarea de stiri de la Antena 1 cere tutela fetitei sale si o pensie alimentara lunara de 2000 de lei.

“Preocupat excesiv de chestiunile voluptorii procurabile contracost, sotul meu ignora orice fel de raport afectiv in cresterea, ingrijirea si educarea fetitei noastre”, mentioneaza ea in dosarul de divort.

Scrie un comentariu