News

Sotul Oanei Frigescu, la agatat in cluburi, alaturi de Stefan Lungu?

Scris de Administrator

Cererea de divort a Oanei Frigescu scoate la iveala nu doar tratamentul fizic si psihic violent la care a fost supusa in timpul casniciei, dupa cum sustine, ci si experientele extraconjugale ale partenerului ei. Se pare ca acesta obisnuia sa mearga la agatat in cluburi alaturi de Stefan Lungu.

Oana Frigescu a marturisit in declaratia din actele de divort ca a fost supusa unui tratament violent, atat din punct de vedere fizic cat si psihic din partea sotului ei, Andrei Badiu. Acum iese la iveala informatia ca acesta obisnuia sa o si insele pe parcursul celor 18 luni de casnicie.

Conform unei surse citata de Cancan, Andrei obisnuia sa iasa in cluburi alaturi de prietenul sau, Stefan Lungu, si sa agate femei pentru aventuri de o noapte. Acuzatia este destul de grava in conditiile in care se discuta acum, pe langa divort, si custodia fetitei cuplului, Maria.

„Oana ramanea acasa si statea cu fetita, cu Maria, iar el pleca la fetite, la distractii, si se mai intorcea abia la ziua sau… in alta zi. Cel mai bun prieten al sau era Stefan Lungu, fostul sot al Albertinei Ionescu. Ce ii unea? Aveau aceleasi pasiuni: cluburi, distractii, bautura si femei”, a declarat sursa.

Stefan Lungu este sotul Albertinei Ionescu, cel care trece la randul lui printr-o actiune de divort.

Acuzat din toate partile si constient ca opinia publica este de partea Oanei Frigescu, Andrei Badiu sustine  ca tot ce s-a scris in presa este departe de adevar si ca lucrurile stau total invers.

“Pentru mine conceptul de familie era sfant pana sa citesc cele scrise in cererea de divort de sotia mea. Este socant ce a trecut ea acolo. Sunt acuze total neadevarate, situatia sta exact invers. Inainte de parasirea premeditata a domiciliului, Oana mi-a marturisit ca nu imi reproseaza absolut nimic ca sot sau ca tata, dimpotriva. De aceea, plecarea ei a fost neasteptata.

Este dureros sa stai langa cineva 2 ani si sa te dedici in totalitate familiei si, in final, sa primesti in schimb asa ceva. Este regretabil si trist ca incearca sa ma denigreze prin astfel de povestiri incredibile. Nu as putea sa spun nimic rau despre sotia mea, intrucat ea mi-a oferit cel mai frumos lucru de pe lume, pe fiica noastra, Maria. Insa adevarul va iesi la iveala”, a declarat Andrei pentru Libertatea.

Scrie un comentariu