News

Andrei Badiu a luat sedative ca sa isi revada fetita

Scris de Alexandru Manea

Oana Frigescu a acceptat, dupa cateva luni, sa isi lase fostul sot sa isi vada fetita. Andrei Badiu spune ca a avut atat de mari emotii la intalnire incat a luat sedative.

Lumea mondena abunda in divorturi, scandaluri si lupte pentru custodia copiilor. Fostul cuplu Oana FrigescuAndrei Badiu nu este deloc strain de est aspect.

Dupa luni bune in care prezentatoarea Observator 16 de la Antena 1 nu s-a lasat fostul sot sa se apropie de fetita lor, Andrei Badiu si-a vazut in sfarsit copilul. Intalnirea i-a dat atat de mari emotii incat a luat sedative.

„Nu-mi venea sa cred ca peste cateva ore urma sa-mi vad in sfarsit fetita. Am fost paralizat de emotii si ca sa-mi revin am luat doua sedative, calmante din plante. Efectiv tremuram de bucurie, eram euforic. Bine ca si-au facut pastilele efectul, ca altfel nu stiu ce faceam. Cred ca lesinam de emotii”, a declarat el pentru Click!.

Din pacate, dupa aceasta intalnire nu au mai urmat altele, desi Oana ii promisese ca il va lasa sa isi vada fetita de acum inainte.

“Am fost la ea acasa cu multe cadouri pentru Maria, dar m-a lasat la usa. Paznicul mi-a spus ca nu este nimeni acasa, desi o vazusem ca a intrat in bloc cu cateva minute inainte. Probabil ea l-a invatat ce sa zica”, a povestit el.

Scrie un comentariu