News

Oana Frigescu, taiata cu lama de familia ei? Sotul vedetei face acuzatii socante!

Scris de Administrator

Andrei Badiu sustine ca Oana Frigescu a fost taiata cu lama pe spate de catre membrii familiei ei, parte a unor ritualuri oculte in care cu totii cred. Astfel a precizat el intr-o cerere care l-ar ajuta sa obtina custodia fiicei sale.

Andrei Badiu a declarat ieri, in cadrul unei cereri scrise, depusa la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, ca fiica lui, ar putea fi in pericol din pricina unor ritualuri pagane la care ar recurge familia sotiei lui, Oana Frigescu.

Conform spuselor lui, insasi vedeta Antena 1 ar fi fost taiata pe spate cu lama in incercarea de “a scoate raul in ea”. Andrei Badiu sustine ca ar fi posibil ca si fiica lor, pentru care s elupta sa obtina custodia, sa pateasca la fel.

“Precizez ca aceste datini pagane au fost aplicate atat pe sotia mea, pe sora ei, cat si pe verisoara lor in varsta de doar 16 ani. Aceste lucruri mi-au fost confirmate de sotia mea, intrebata fiind de unde provin cicatricile de pe spate”, a scris el in cererea depusa ieri.

Scrie un comentariu