News

Oana Frigescu a fugit din sala de judecata

Scris de Administrator

A inceput procesul de divort intre Oana Frigescu si Andrei Badiu. Prima infatisare a avut loc ieri iar vedeta Antena 1 a fugit din sala de judecata pentru a ajunge la pupitrul stirilor Observatorului.

Prima infatisare in cazul procesului de divort intre Oana Frigescu si Andrei Badiu a avut loc ieri la Judecatoria Sectorului 1.

Cei doi soti si-au facut aparitia insa, in timpul sentintei, Oana a fugit din sala de judecata sperand sa ajunga in timp util la studiourile Antena 1unde avea sa prezinte jurnalul de stiri de dupa-amiaza.

“Am vrut sa vorbesc cu ea si sa-i dau verigheta inapoi. Este a ei si trebuie sa o aiba indiferent de verdictul instantei. Eu tot sper sa ne impacam, pentru ca ne iubim, iar fetita noastra are nevoie de familie, nu de parinti divortati”, a declarat Andrei Badiu pentru Cancan.

Procesul va fi reluat peste doua saptamani, cand, pe langa audierea martorilor, se va pune in discutie custodia fetitei cuplului.

Oana Frigescu, prezentatoarea jurnalului de stiri Antena 1 de dupa-amiaza, s-a despartit de sotul ei, Andrei Badiu, la un an si jumatate de cand s-au casatorit si la noua luni de cand a adus pe lume o fetita.

Oana Frigescu a depus actele de divort si s-a mutat, impreuna cu fetita ei, Maria, din casa sotului sau. Motivul divortului il reprezinta agresiunea fizica la care a fost supusa in timpul casniciei.

In dosarul de divort sunt mentionate urmatoarele plangeri: „Decizia mea survine in urma repetatelor brutalitati comise asupra mea, unele insotite de un sadism greu de imaginat, pe care nu le-am impartasit nici macar parintilor, in speranta ca sotul meu se va schimba.

In urma brutalizarilor la care eram supusa, am apelat la parintii mei sa vina de urgenta pentru a aplana situatia. La vederea lor, sotul meu a facut un circ monstruos, presarat din plin cu brutalizari. A chemat si politia ca sa-i alunge efectiv pe parintii mei din casa in care locuiam.

Paratul a avut o atitudine similara si fata de sora mea si fata de sotul acesteia, de fiecare data cand voiau sa ma viziteze, desi noi suntem nasii lor de cununie”.

In urma divortului, prezentatoarea de stiri de la Antena 1 cere tutela fetitei sale si o pensie alimentara lunara de 2000 de lei.

“Preocupat excesiv de chestiunile voluptorii procurabile contracost, sotul meu ignora orice fel de raport afectiv in cresterea, ingrijirea si educarea fetitei noastre”, mentioneaza ea in dosarul de divort.

Scrie un comentariu