Style Radar

O unguroaica a devenit noul model Victoria’s Secret

Scris de Alexandru Manea

Echipa de modele Victoria’s Secret se mareste cu un nou nume. Este vorba de o tanara nascuta in Ungaria care defileaza pe podiumul de moda inca de la 13 ani.

Modelele din intreaga lume viseaza sa fie remarcate si sa intre in echipa Victoria’s Secret. In aceasta industrie, sa devii “ingeras” al brandului reprezinta una din cele mai mari reusite profesionale. 

Echipa Victoria’s Secret se schimba de la an la an. Veteranele se retrag in favoarea nou venitelor. Astfel s-a intamplat zilele trecute cand a fost anuntat ca noul model Victoria’s Secret este Barbara Palvin, o tanara de 25 de ani nascuta in Ungaria.

Barbara defileaza pe podium inca de la 13 ani. A fost descoperita in Budapesta si apoi a fost relocata in Asia. A prezentat pentru branduri celebre precum Prada, Chanel, Miu Miu si Vivienne Westwood si a facut campanii pentru Armani.

Cum au defilat modelele in fashion show-ul Victoria’s Secret 2018

In prezent este prima unguroaica “adoptata” de Victoria’s Secret sa devina “inger” al brandului. Barbara are o relatie amoroasa cu actorul Dylan Sprouse si locuieste in New York. 

Drumroll please…introducing @realbarbarapalvin, our newest ANGEL! 🎉

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on

Scrie un comentariu