Carusel Stiri Interne

O tanara se opereaza ca sa arate ca Bianca Dragusanu

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu a devenit model in viata pentru tinerele din Romania. Una dintre acestea este hotarata sa se opereze estetic pentru a semana cu roscata controversata, pe care o considera „idolul” ei.

bianca-dragusanu-sosie

Reality show-ul „Academia Biancai”, programat a fi difuzat la noul post tv Antena Stars,  a fost recent respins de CNA din pricina faptului ca ar fi prezentata ca un exemplu in viata pentru tinerele din Romania.

Ei bine, tocmai acest lucru pare sa se intample in realitate. O tanara din Hunedoara isi doreste sa semene atat de mult cu Bianca Dragusanu incat este decisa sa apeleze chiar la operatii estetice.

bianca-dragusanu-sosie-2

 

Este vorba de Bianca Merloc, o adolescenta care are trataturile chipului asemanatoare cu cele ale sotiei lui Victor Slav, dar care isi doreste o similitudine si mai puternica.

bianca-dragusanu-sosie-3

bianca-dragusanu-sosie-4

 

„Vrea sa fiu ca Bianca. Vreau sa fiu mult mai slaba, trebuie luat doar putin din solduri, pentru ca sunt imense. M-am programat la o clinica de specilitate, iar interventia a fost programata pentru luna aprilie. Voi face un implant mamar, lipoaspiratie, rinoplastie, acid in buze si ridurile” , a declarat tanara, conform Cancan.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu