News

O romanca va fi gazda The Battle of the Bands, la Londra

 

 Alexa trece de la stadiul de concurent Megastar la cel de gazda a unui concurs muzical international la Londra 

 

Fosta concurenta Megastar, Alexa Niculae, VJ la Kiss TV si solista de muzica pop, va prezenta Finala Mondiala The Global Battle of the Bands, care va avea loc pe 27 aprilie la „The Scala„, in Londra. Romanca noastra va fi gazda show-ului la care vor participa artisti din intreaga lume iar din juriul caruia va face parte si Glen Madlock de la „The Sex Pistols„.

 

Alexa a prezentat, de asemenea, finala nationala GBOB Romania 2009 si a fost aleasa dintr-un grup de artisti si VJs din toata lumea. Anul acesta, Alexa a ajuns in Finala Eurovision Romania, care a avut loc pe 6 martie la Bucuresti. Ea s-a remarcat la Megastar 1, show-ul de la Prima TV care a propulsat-o pe scena muzicii pop din Romania.

 

The Global Battle of the Bands este o competitie internationala la care concurentii trebuie sa interprfeteze live piese proprii luptandu-se pentru marele premiu in valoare de 100.000 de dolari.  

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu