Stiri Interne Video

O româncă în rolul tinerei Sophia Loren, alături de Leonardo DiCaprio

Scris de Ana Kozma

O româncă va juca rolul tinerei Sophia Loren într-un film ce îl are în distribuție și pe Leonardo DiCaprio. Este vorba despre Alina Pușcău, care recent a fost eliminată din reality show-ul Ferma de la Pro TV.

O româncă în rolul tinerei Sophia Loren, alături de Leonardo DiCaprio

O româncă în rolul tinerei Sophia Loren, într-un film cu Leonardo DiCaprio. Alina Pușcău s-a numărat printre vedetele participante în noul sezon Ferma de la Pro TV. A fost eliminată printre primii, dar vede asta ca pe o oportunitate de a se dedica unor noi proiecte.

Invitată în platoul emisiunii lui Măruță, Alina Pușcău a dezvăluit câteva dintre planurile sale pentru perioada următoare. Modelul a anunțat că va juca rolul tinerei Sophia Loren într-un film cu Leonardo DiCaprio.

„Sunt foarte fericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. Suntem foarte buni prieteni”, a dezvăluit Alina Pușcău.

Modelul român este cunoscut peste hotare nu doar prin cariera ei de model ori acriță. Sau pentru debutul său ca și cântăreata, cântând o versiune proprie a hitului O-Zone „Dragostea din tei”. Ci și pentru relația de lungă durată pe care a avut-o cu regizorul Bret Ratner.

Romanca Alina Puscau, topless in noul film Conan – The Barbarian

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Puscau (@alinapuscau_) pe

Scrie un comentariu