Stiri Interne

O noua despartire in showbiz! Anna Lesko i-a spus ADIO lui DJ Vinnie dupa 8 ani!

Scris de Alexandru Manea

Conform CanCan, Anna Lesko si DJ Vinnie, pe numele lui real Adrian Nenita, si-au spus ADIO dupa 8 luni de relatie. Cei doi au impreuna un baietel, care s-a nascut pe 30 Martie 2014.

 

Dupa ce a fost surprinsa sarutandu-se in club cu Mike Diamondz, iata ca Anna Lesko si DJ Vinnie au luat decizia de a se desparti, dupa 8 ani de relatie. In toata aceasta perioada, Anna si Adrian (numele real al lui DJ Vinnie) au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, rare fiind ocaziile in care cei doi s-au afisat in public impreuna.

Anna Lesko a surprins pe toata lumea in anul 2014, cand a declarat ca este insarcinata abia in luna a opta. O luna mai tarziu, pe 30 Martie, cantareata aducea pe lume un baietel. Conform CanCan, in ciuda despartirii cei doi au decis sa puna pe primul plan prioritatile copilului.

Adrian Nenita s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Cei doi nu au facut pana in acest moment declaratii publice pe seama acestui subiect.

Scrie un comentariu