Style Radar

O nava spatiala a aterizat in timpul show-ului Philipp Plein de la NYFW. Adelina Pestritu era in public.

Scris de Alexandru Manea

Philipp Plein a prezentat noua sa colectie la New York Fashion Week in cadrul unui show spectaculos in cadrul caruia a aterizat o nava spatiala, iar Irina Shayk a defilat alaturi de un robot.

O nava spatiala a aterizat in timpul show-ului Philipp Plein de la NYFW. Adelina Pestritu era in public.

Philipp Plein si-a dorit sa duca prezentarea sa de moda de la New York la un nou nivel. A construit conceptul ca pe un mix intre jocurile olimpice si viitorul robotizat al planetei. Astfel, show-ul de moda a fost deschis cu un moment care iti taie rasuflarea: pe catwalk-ul acoperit cu zapada artificiala a aterizat o nava spatiala enorma, din care au coborat modelele dar si un robot de peste doi metri lungime, care a mers impreuna cu celebra Irina Shayk.

Colectia sa vestimentara a includs costume de inspiratie sportiva, salopete de ski, camasi cu aplicatii si logo-ul supradimensionat al brandului, trenciuri din piele cu aplicatii de blana.

In public s-a aflat si Adelina Pestritu, vedeta din Romania fiind invitata de casa de moda la New York pentru a participa la petrecerea exclusivista de dinaintea show-ului si, bineinteles, la prezentarea de moda.

Adelina Pestritu a avut ocazia sa il intalneasca personal pe designer si sa se fotografieze cu el, precum si pe Jonathan Cheban, prietenul apropiat al surorilor Kardashian.

De ce este Philipp Plein atat de controversat?

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu