Cinenews

O epidemie decimeaza populatia in cateva zile

Scris de Alexandru Manea

Un nou virus naste o epidemie fara precedent care ameninta sa decimeze populatia lumii in doar cateva zile. Este scenariul celui mai nou film, “Contagion: Pericol nevazut”, in care joaca actori de top precum Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law si Gwyneth Paltrow.

Amenintata de un virus cumplit, omenirea este pusa la grea incercare! Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum o noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile. 

Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie.

Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

Action thriller-ul Contagion: Pericol nevazut / Contagion, in regia celebrului Steven Soderbergh, este realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns si reuneste o distributie de exceptie: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow si multi altii. Din 30 septembrie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Scrie un comentariu