Evenimente Stiri externe

Nutriționistul Gianluca Mech, prezent la Festivalul de Film de la Veneția alături de Cate Blanchett și Matt Dillon

Scris de Ana Kozma

Chiar și pe timp de pandemie, în Italia a avut loc ediția cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Veneția. A fost un eveniment atipic, organizat cu respectarea condițiilor de siguranță și distanțare socială. Printre starurile care au pășit pe red carpet s-au numărat Cate Blanchett, Oliver Stone, Diego Gonzales Boneta, Michaela Scolari, dar și celebrul nutriționist italian Gianluca Mech.

Nutriționistul Gianluca Mech, prezent la Festivalul de Film de la Veneția alături de Cate Blanchett și Matt Dillon

Nutriționistul Gianluca Mech, fondator al Dietei Tisanoreica, a participat și anul acesta la Festivalul de Film de la Veneția. A fost ediția cu numărul 77 a legendarului eveniment, una cu totul specială, organizată pe timp de pandemie. Fără after party-uri și cu un număr mai mic de invitați, dar la fel de spectaculos și elegant ca de fiecare dată.

Gianluca Mech a pășit pe covorul roșu purtând un smoching făcut la comandă de celebrul designer Carlo Pignatelli. A bifat o apariție exemplară, așa cum face întotdeauna și a atras toate privirile celor prezenți.

Printre starurile internaționale care au participat anul acesta la Festivalul de Film de la Veneția se numără Cate Blanchett, Matt Dillon, Tilda Swinton și Pedro Almodovar.

„Este mereu o mare onoare pentru mine să onorez invitația de la participa la Festivalul de Film de la Veneția, pe care eu îl consider ca fiind cel mai bun festival de film din lume.

În special acum, când cu toții trecem printr-o perioadă dificilă. Și avem nevoie de astfel de momente frumoase care să ne readucă zâmbetul și bucuria!”, declară Gianluca Mech.

Primul festival de film in timpul pandemiei

Scrie un comentariu