Evenimente

Nutriționistul Gianluca Mech, Premiul de Excelență pentru rezultate spectaculoase si inovație in nutriție

Scris de Ana Kozma

Miercuri, 6 octombrie, la Casa Vlăsia din Snagov, a avut loc Gala Performanței și Excelenței, eveniment cu tradiție ajuns anul acesta la cea de-a unsprăzecea ediție. În cadrul galei, nutriționistul italian Gianluca Mech a primit Premiul de Excelență pentru rezultate spectaculoase si inovație in nutriție.

Nutriționistul Gianluca Mech, Premiul de Excelență pentru rezultate spectaculoase si inovație in nutriție

Dedicată promovării şi recunoaşterii personalităţilor care au dobândit renume şi s-au remarcat prin proiectele şi activităţiile lor deosebite, Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de a unsprezecea ediție. Organizatoarea acestui eveniment recunoscut la nivel naţional este fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, care, după retragerea din sportul de performanţă, a ales jurnalismul de televiziune.

În cadrul evenimentului au fost premiate și de această dată personalităţi publice care s-au remarcat prin performanţă şi creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Printre personalitățile premiate s-a numărat în 2021 și nutriționistul italian Gianluca Mech. Acesta a primit trofeul Premiul de Excelență pentru rezultate spectaculoase si inovație in nutriție.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști la nivel internațional. Sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. A lansat Dieta Tisanoreica și gama Decottopia, produse 100% naturale care îi ajută pe oameni să slăbească, să se mențină sănătoși și să se bucure totodată de avantajele unor preparate gustoase. Anul acesta, a lansat linia de produse „Glicemic Friendly”, gustări și dulciuri delicioase special concepute pentru cei care vor să slăbească ori să își mențină silueta, pentru diabetici sau pentru cei ce țin o dietă ketogenică.

Linia de produse Glycemic Friendly

„Am aplicat rețeta Glicemic Friendly pentru multe tipuri de alimente care, îmi mod normal, ar fi pline de zahăr și nu ar fi indicte celor cu diabet sau care vor să slăbească. Așadar, avem cornuri, biscuiți cu diferite arome, brioșe, praline, mini fursecuri, alune învelite în ciocolată, și multe altele, fără conservanți sau înlocuitori novici ai zahărului”, explică Gianluca Mech.

Produsele Tisanoreica Glicemic Friendly pot fi consumate de persoanele supraponderale sau cele care își doresc să își mențină greutatea în anumite limite. De asemenea, de persoanele care doresc să urmeze o dietă cu indice glicemic scăzut, de cei care respectă un protocol dietetic (chiar și în fază ketogenică). Ele se adresează până la urmă oricui dorește o gustare care să fie delicioasă și sănătoasă în același timp.

Ce este Dieta Tisanoreica?

Dieta Tisanoreica reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale. Are la bază ingrediente cu un conținut redus de carbohidrați, iar alimentele sunt gândite pentru a imita cât mai bine aspectul și gustul celor obișnuite, bogate în carbohidrați. Include supe, omlete, pâine, pizza, ciocolată, biscuiți, criossant, brioșe, băuturi calde sau băuturi proaspete din fructe.

Nutriționistul Gianluca Mech deține secretul acestei diete, un secret păstrat de multe generații în familia sa. Produsele sunt disponibile și în România, pe www.gianlucamech.com.ro

Protocolul Tisanoreica

Pentru a oferi rezultate vizibile și sănătoase în scăderea în greutate, Gianluca Mech a conceput și protocoale ușor de urmat de oricine, sub forma unor kit-uri de produse ce pot fi consumate pe o perioadă limitată, de 3 zile, 7 zile, 8 zile, având la bază produse naturale din gamele Deccotopia și Tisanoreica.

Scrie un comentariu