Stiri externe

Nutritionistul Gianluca Mech, in film cu Billy Zane

Scris de Iancu Iulia

Gianluca Mech va aparea alaturi de Billy Zane in filmul Stai Sereno! Stay Calm, o comedie neagra care va fi difuzata la nivel mondial.

Renumitul nutritionist italian, Gianluca Mech a fost invitat sa joace in pelicula filmata in Salento, Italia, “Stai Sereno! Stay Calm”. Regizorul Davide Dapporto isi doreste ca produsul sau sa fie lansat la nivel mondial, va fi filmat integral in limba engleza, iar Gianluca Mech se numara printre membrii cast-ului.

Pelicula de 100 de minute va prezenta intrigile care apar in jurul unei campanii electorale si ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura pana in ultima clipa. Scenele vor fi realizate in mare parte in comunele Otranto si Nardo din zona Salento a Italiei si vor evidentia frumusetea locurilor si marea de un albastru azur.

Billy Zane care a cunoscut adevaratul succes dupa aparitia sa in filmul “Titanic”, produs in 1997, alaturi de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, va juca in rolul principal. Gianluca Mech, Samantha Capitoni, Francesco Meoni si Corrado Fortuna se numara printre actorii care vor interpreta cate un rol care sa ne faca sa radem pana la lacrimi.

Nutritionistul Gianluca Mech este salvatorul multor vedete din toata lumea, este preferatul divelor de la Hollywood pentru ca reuseste sa le ajute sa scape de kilogramele in plus, fara prea multe eforturi. Se implica activ in actiuni umanitare care lupta din greu impotriva obezitatii la nivel mondial, iar Gianluca a gasit omul care sa ii imparta viziunea. Vorbim despre Gianluca Mech si Sarah Ferguson, ducesa de York , care s-au cunoscut intamplator si au descoperit ca impart acelasi vis de a-i ajuta pe copii si pe oamenii obezi sa slabeasca si sa duca o viata sanatoasa.

Impreuna au pornit intr-un turenu al televiziunilor in Italia, au vorbit despre gravitatea situatiei si i-au ajutat pe oameni sa inteleaga ca acum este momentul sa actioneze ca sa duca a viata linistita, frumoasa si sanatoasa.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu