Evenimente News

Foto exclusiv!Vedetele Intact au petrecut la nunta Sabinei Iosub, fiica Ancai Florea!

Scris de Christian Stan

Nunta mare in familia trustului Intact weekendul trecut! Vedeta postului Antena 3, Sabina Iosub, s-a casatorit intr-un cadrul restrans cu iubitul ei Gabi Hizo. Slujba religioasa a avut loc la o biserica din Bragadiru, iar petrecerea la Salon du Mariage! Vedete precum Gianina Varga, Alessandra Stoicescu Sau Gabriela Vranceanu-Firea au fost prezente la eveniment.

Multe dintre vedetele trustului Intact au fost prezente, sambata trecuta, la casatoria vedetei Antena 3, Sabina Iosub, cu iubitul si colegul ei de trust, Gabi Hizo.

Sabina este fiica jurnalistei Anca Florea si prezinta in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre orele 10:00-13:00 emisiunea „Previziunile Zilei” alaturi de Niels Schneker.

Slujba religioasa a avut loc la o biserica din Bragadiru, iar petrecerea a fost gazduita de Salon du Mariage, mirii avand in jur de 200 de invitati.

Gabriela Vranceanu-Firea, Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu, Gianina Varga, Nadina Campean, Ana Maria-Stancu si Teodora Burz (Damat) au punctat aparitii elegante si rafinate la acest eveniment.

Andrei Leonte (castigatorul X Factor) si trupa Bere Gratis au intretinut atmosfera, iar unul dintre cele mai emotionate momente ale petrecerii a fost atunci cand Mita de la Bere Gratis a cantat, in duet cu Sabina, piesa „Povestea noastra”.

Invitatii i-au surprins cu cadouri inedite, insa mirii au avut parte de surprize care i-au lasat fara grai si din partea prietenilor care nu au putut ajunge la eveniment.

Foto: FotoKolor

Scrie un comentariu