Stiri Interne

„Nunta Regala” a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

Scris de Alexandru Manea

Se apropie “Nunta Regala” a Romaniei. Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat, pana in 2015, titlul de Principele Nicolae al Romaniei, a anuntat data cununiei religioase cu Alina Binder. Iata cand si unde va avea loc evenimentul!

„Nunta Regala” a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

In weekend romanii vor putea urmari mult-asteptata nunta a Printului Harry cu Meghan Markle, insa in toamna vor avea si ei parte de propriul eveniment “regal” de acest tip. Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat pana in 2015 titlul de Principele Nicolae al Romaniei, se va casatori religios cu Alina Binder in toamna acestui ani. Mai exact, pe 30 septembrie. Evenimentul va avea loc in biserica Sfantiul Ilie din Sinaia si va fi urmat de o receptie, probabil la Casinoul din Sinaia, unde vor lua parte invitati din Romania si de peste hotare.

Anuntul a fost facut de acesta pe reteaua de socializare Facebook, astfel:

“Nicolae al Romaniei si Alina-Maria Binder sunt incantati sa anunte oficierea cununiei religioase la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia, in data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasa va fi urmata de receptie la care vor participa invitati din Romania si din strainatate. Mai multe detalii vor fi oferite in apropierea evenimentului”.

Lui Nicolae i s-a retras titlul de Principe in vara anului 2015 din pricina unor neconcordante cu stilul lui de viata, banuindu-se ca ar avea legatura cu presupusul copil din flori pe care l-ar avea dintr-o fosta relatie.

Chiar daca a fost renegat de familia regala, Nicolae si-a pastrat din popularitatea in randul publicului, oamenii considerandu-l inca drept Principe al Romaniei.

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu