Stiri Interne

Nunta Laurei Cosoi! Cum a fost la cununia civila, cea religioasa si petrecere

Scris de Administrator

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean sunt de acum sot si sotie! Actrita si barbatul care i-a cucerit inima s-au casatorit weekend-ul acesta la Iasi, orasul natal al Laurei. Iata cum a fost la cununia civila, cea religioasa si la petrecere!

nunta-laurei-cosoi6

Nunta Laurei Cosoi! Actrita si Cosmin Curticapean s-au casatorit weekend-ul acesta la Iasi, orasul natal al Laurei.

nunta-laurei-cosoi1

Prima a fost cununia civila, desfasurata vineri seara la Conacul Polizu din Iasi, intr-un cadru extrem de romantic, la apusul soarelui.

nunta-laurei-cosoi2

Apoi, sambata, Laura Cosoi si Cosmin Curticapean si-au jurat iubire si in fata altarului, ceremonia religioasa fiind urmata de o petrecere desfasurata tot la Conacul Polizu.

nunta-laurei-cosoi

In ambele zile, mireasa a aratat minunat. Atat rochia de la cununia civila, cat si cea de mireasa, sunt creatii ale designerului Stephan Pelger.

nunta-laurei-cosoi3

Nunta Laurei Cosoi a fost organizata dupa bunul plac al mirilor si a fost una cat se poate de simpla, fara elemente care sa iasa prea mult in evidenta. Accesul presei a fost total interzis la eveniment, locatia fiind pazita de bodyguarzi.

nunta-laurei-cosoi4

Desi a fost extrem de emotionata si ocupata in acest weekend, Laura Cosoi a gasit totusi timp sa posteze pe blogul ei fotografii de la nunta, dorind sa-si imparta fericirea cu amicii ei virtuali.

nunta-laurei-cosoi5

Saptamana viitoare, Laura si Cosmin vor avea parte de o a doua petrecere de nunta, de aceasta data la Targu Mures, orasul din care provine mirele.

Scrie un comentariu