Stiri Interne

Nunta de argint în familia regală a României. Cum a fost la eveniment!

Scris de Ana Kozma

Luni seara, Palatul Elisabeta din București a găzduit o ceremonie regală în cadrul căreia Principesa Margareta și Principele Radu au celebrat nunta de argint. Cei doi s-au căsătorit în Elveția, la Lausanne, pe 21 septembrie 1996.

Nunta de argint în familia regală a României. Cum a fost la eveniment!

S-au împlinit 25 de ani de la nunta regală dintre Principesa Margareta și Principele Radu. Momentul a fost marcat printr-o celebrare a nunții de argint. Evenimentul a avut loc luni seară, 27 septembrie, la Palatul Elisabeta din București.

Printre invitații de seamnă s-au numărat Emil Constantinescu (fost Președinte al României), Călin Popescu Tăriceanu, Raed Arafat și Excelența Sa domul Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei.

„Seara Palatului Elisabeta dedicată sărbătoririi Nunții de Argint a Custodelui Coroanei și a Principelui Radu a avut loc luni, 27 septembrie 2021, în prezența unui mare număr de invitați. În aceeași seară a fost prezentat participanților noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”. O incursiune în istoria și prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunți de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie.

Au fost alături de cuplul regal Altețele Lor Regale #PrincipesaSofia și #PrincipesaMaria. De asemenea, personalități care au fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996”, se arată pe paginile de socializare ale Familiei Regale a României.

Principesa Margareta și Principele Radu s-au căsătorit pe 21 septembrie 1999 la Lausanne. La ceremonia religioasă și la petrecerea ce a urmat au participat atunci peste 250 de invitați, membri ai familiilor regale din întreaga lume.

Principesa Margareta, la 69 ani! Destinul tumultos al Majestatii Sale!

Scrie un comentariu