Stiri externe

Nunta anulata! Paris Hilton s-a despartit de Chris Zylka!

Scris de Iancu Iulia

Extravaganta nunta dintre Paris Hilton si actorul Chris Zylka nu va mai avea loc pentru ca cei doi s-au despartit de cateva saptamani.

O sursa apropiata a declarat pentru revista People ca faimoasa blondina s-a despartit de Chris in urma cu cateva saptamani. Conform sursei „relatia a evoluat mult prea repede, iar Paris a realizat ca nu era potrivita pentru ea.”

Zylka si Hilton si-au oficializat relatia pe Instagram in februarie 2017, iar anul acesta, in ianuarie s-au logodit. Sursa a subliniat faptul ca despartirea a fost initiata de Paris Hilton si ca acum diva isi doreste sa se concentreze pe cariera sa. „Va calatori in toata lumea pentru a promova produsele de ingrijire si parfumul. Ea ii doreste tot binele din lume si spera sa ramana prieteni.”

Cu ceva timp in urma, Paris Hilton a starnit multa valva in presa pentru ca a pierdut inelul de logodna pe care l-a primit de la Chris si care avea un diamant imens, in valoare de 2 milioane de dolari. O sursa a declarat pentru Page Six ca in perioada in care Paris Hilton cauta inelul, era isterica. „Era foarte speriata pentru ca era foarte multa lume si intuneric, era in toiul petrecerii si era plin de oameni. Angajatii de la securitate au initiat o cautare in grup, au folosit torte, iar Chris si alti patroni s-au alaturat. Toata lumea se uita dupa inel, oamenii se tarau pe jos, pe sub mese, pe langa picioarele altor oameni si sub scaune. Ca prin minune, ei au gasit inelul intr-o galeata cu gheata, care se afla pe o masa din club.”

Scrie un comentariu