Stiri externe

Numele cățelului lui Meghan Markle a stârnit valuri de ironii în România!

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat, imediat după căsătorie, un labrador negru căruia au ales să îi dea un nume ce are o semnificație aparte pentru ei. În România însă, a stârnit valuri de ironii! Iată despre ce nume este vorba!

Numele cățelului lui Meghan Markle a stârnit valuri de ironii în România!

Imediat după căsătorie, Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un cățel. Este vorba despre un labrador negru al cărui nume s-a aflat abia de curând. Conform revistei People, Meghan și Harry și-au numit câinele P**a. Un nume cu o semnificație aparte pentru ei, dar un cuvânt vulgar în limba română.

Meghan Markle, motivul distanțării dintre frații William și Harry?

Ducii de Sussex au ales numele după moneda din Botswana, locul în care au făcut prima vizită în calitate de cuplu. De asemenea, P**a înseamnă „ploaie” în Setswana. Și fiindcă ploaia este extrem de rară acolo, într-un ținut deșertic, ea este considerată a fi ceva extrem de valoros.

Călătoria în Botswana a fost una romantică ce a ajutat la consolidarea relației dintre Harry și Meghan. Se întâlniseră doar de 3 ori în 6 săptămâni atunci când Harry a invitat-o în această călătorie.

Scrie un comentariu