News

Panica printre vedetele care vor sa socheze! Nuditatea totala sau partiala este interzisa la Premiile Grammy 2013!

Scris de Administrator

Justin Timberlake, Frank Ocean, Mumford & Sons si Taylor Swift se numara printre vedetele care cu siguranta isi vor face aparitia la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2013, eveniment ce va avea loc pe data de 10 februarie la Los Angeles. Ceea ce aflam acum ca nu vom vedea nici pe covorul rosu si nici pe scena Premiilor Grammy sunt „accidentele” vestimentare ce lasa uneori la vedere anumite parti ale trupurilor celebritatilor…

grammy-vestimentatii-curajoase

Editia cu numarul 55 a Premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie 2013 la Los Angeles.

Presa internationala a obtinut in cursul acestei saptamani un mail din partea „CBS Standard And Practice”, acesta continand anumite detalii despre politica postului in ceea ce priveste vestimentatia starurilor prezente la marele eveniment.

Aceasta politica interzice totul de la tinute branduite si pana la vestimentatii ce lasa prea multa piele la vedere…

miley-cyrus-grammys-sideboob-1

Iata cum suna mail-ul „buclucas”…

„’CBS Program Practices” ii roaga pe toti artistii ce vor aparea in fata camerei de luat vederi sa tina cont de politica postului in ceea ce priveste vestimentatia.

Va rugam sa va asigurati ca sanii femeilor si partile dorsale sunt acoperite in mod adecvat. Costumatiile ce lasa sa se vada mai multa piele decat ar fi cazul reprezinta o reala problema, asadar va rugam sa le evitati.

Decolteele mult prea explicite nu sunt recomandate. De asemenea, va rugam sa nu luati in calcul tinute transparente prin care sa se vada sfarcurile. Asigurati-va ca si partile genitale va vor fi acoperite corespunzator.

Rugam evitarea unor articole vestimentare cu brandul la vedere. Obscenitatea totala sau partiala este inacceptabila pe post. Aceleasi cerinte sunt valabile si pentru persoanele din public ce vor fi filmate.”

Anul trecut, Miley Cyrus s-a numarat printre vedetele ce au purtat rochii cu vedere la sani.

Scrie un comentariu