Stiri externe

„Nu sunt nici barbat, nici femeie”, spune Sam Smith

Scris de Ana Kozma

Intotdeauna deschis atunci cand vine vorba despre sexualitatea lui, Sam Smith a dezvaluit recent, in cadrul unui interviu, ca se declara non-binar. Mai exact, nu se simte nici barbat, dar nici femeie! Iata cum este posibil!

„Nu sunt nici barbat, nici femeie”, spune Sam Smith

Cantaretul de origine britanica Sam Smith a fost intotdeauna deschis atunci cand vine vorba despre sexualitatea lui, recunoscand public ca este gay.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In the premier episode of I Weigh Interviews, Jameela Jamil discusses fame, body image and the daily practice of self acceptance with musician Sam Smith.

O postare distribuită de Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) pe

Recent insa, in cadrul unui interviu a dezvaluit ca s-a gandit in repetate randuri la o posibila operatie de schimbare de sex, iar asta fiindca simte ca in interiorul lui exista si o latura feminina.

Mai mult decat atat, Sam Smith a dezvaluit ca nu se simte nici barbat, nici femeie, ci undeva la granita dintre cele doua. Mai exact, se identifica cu termenul non-binar al comunitatii trans.

„Am stat uneori si m-am gandit daca vreau cu adevarat sa imi schimb sexul. Inca ma gandesc la asta, desi cred ca raspunsul este nu. Intotdeauna a existat un razboi intr corpul si mintea mea”, a declarat Sam Smith.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Last night was so much fun!!

O postare distribuită de Sam Smith (@samsmith) pe

Cantaretul britanic a suferit o operatie de liposuctie pe cand avea doar 12 ani, dupa ce mama lui l-a dus la doctor si a descoperit ca organismul lui producea o cantitate excesiva de estrogen in zona pieptului, ceea ce a dus la cresterea sanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rehearsals for South America and South Africa xx so good to see my beautiful team today

O postare distribuită de Sam Smith (@samsmith) pe

Scrie un comentariu