Stiri Interne

Nu l-au mai tinut pe post nici pana la finala! Mircea Radu a ramas fara emisiune.

Scris de Alexandru Manea

Mircea Radu nu a avut noroc cu noul lui proiect de la Antena 1, “Ie, Romanie”. Emisiunea a adus audiente mici, astfel ca mai marii postului au decis sa o scoata din grila, chiar in mijlocul sezonului.

Nu l-au mai tinut pe post nici pana la finala! Mircea Radu a ramas fara emisiune.

Mircea Radu se bucura, in urma cu 15 ani, de audiente fantastice la Antena 1, cu emisiunea lui de atunci, Din Dragoste.

Dupa ce a lucrat cativa ani in TVR, prezentatorul a revenit la Antena 1 cu un nou format, “Ie, Romanie”, prin care isi propunea sa caute frumuseti feminine in zonele rurale ale tarii si sa promoveze astfel si traditiile populare.

Show-ul a fost programat vineri seara, astfel ca lupta pentru audienta a fost foarte dura: trebuia sa tina piept Pro TV-ului (cu “Romanii au talent”) si Kanal D (cu telenovela turceasca).

Rezultatele au fost dezamagitoare, de la o editie la alta, astfel ca mai marii din Antena 1 au decis sa ii scoata emisiunea din grila, chiar daca au fost difuzate doar sapte editii si mai aveau pana la Marea Finala. Prin urmare, publicul care urmarea emisiunea nu va mai afla cine ar fi castigat marele premiu de 20.000 de euro.

Baiatul lui Mircea Radu. Ce mare a crescut!

Lupta pentru audiente este dura si in celelalte zile ale saptamanii, in special dupa ce Kanal D a lansat la inceputul acestui an “Exatlon”, reality show care s-a dovedit a fi un adevarat fenoment si care plaseaza postul TV de cele mai multe ori pe locul 1 in audiente.

Scrie un comentariu