Style Judgement

Novak Djokovic, stilat si elegant la Wimbledon! Iata ce a purtat la balul castigatorilor!

Scris de Administrator

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara turneul de tenis de la Wimbledon, invingandu-l pe Roger Federer. Cu aceasta ocazie, Novak Djokovic a realizat o sedinta foto la Royal Opera House din Londra, unde a avut loc balul castigatorilor, ocazie cu care a purtat un outfit complet de la Burberry.

novak-djokovic-wimbledon1

“Mi-as fi putut pierde foarte usor concentrarea in cel de-al cincilea set, dar am reusit sa imi inving adversarul in joc, sa castig competitia cu mine insumi si sa-mi gasesc forta interioare pentru a castiga acest trofeu”, a declarat Novak Djokovic, care a reusit sa isi scranteasca glezna in primul game din setul al doilea de la Wimbledon, cand a alunecat pe suprafata terenului de joc.

JELENA RISTIC at Novak Djokovic Foundation Gala Dinner in London novak-djokovic-wimbledon3

Nu este prima oara cand Novak poarta tinutele elegante, de la Burberry. Anul trecut, el a gazduit o cina caritabila la Londra, organizata de Fundatia Novak Djokovic, ocazie cu care a purtat un costum negru de la Burberry. Totodata, a participat alaturi de iubita sa Jelena, la Love Ball, gazduit de Natalia Vodianova la Monaco, unde a purtat un outfit Burberry.

vedete-burrberry1 vedete-burrberry2

El s-a alaturat, astfel unui “club exclusivist” al sporitivilor care poarta haine de la casa de moda britanica, printre care se afla David Beckham si Andrew Murray la randul sau castigator al turneului Wimbledon.

vedete-burrberry13 vedete-burrberry3 vedete-burrberry4 vedete-burrberry5 vedete-burrberry6 vedete-burrberry7 vedete-burrberry8 vedete-burrberry9 vedete-burrberry10 vedete-burrberry12 vedete-burrberry11

Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, inspirata din stilul nemuritor al iconicului trench. Designul modern si detaliile realizate manual contureaza o silueta perfecta, effortless chic, condimentata de acea atitudine britanica, distincta”, spune Christopher Bailey despre costumele Burberry, purtate de celebritati din intreaga lume, precum Gerard Butler, Joseph Gordon Levitt, Kevin Spacey, Jake Gylenhall, Robert Pattinson, Chris Hemsworth si multi altii.

vedete-burrberry15 vedete-burrberry16 vedete-burrberry14 vedete-burrberry17

In Romania, costumele Burberry sunt disponibile in flag-ship-ul din strada Luterana, nr. 4 si sunt preferate de celebritati precum Mihai Petre, Cornel Ilie (Vunk), Smiley, Catalin Maruta, Dani Otil si Razvan Simion.

Scrie un comentariu