ADPM Cool News

Noul trend pe plaja in 2017: costumele de baie intregi

Scris de Administrator

Din 2000 pana in prezent, au fost la moda costumele de baie compuse din doua bucati. Pare, insa, ca anul 2017 vine cu surprize si readuce in topuri costumele de baie intregi. Noi modele de costume de baie intregi au aparut pentru a ne pregati incet de sezonul estival.

Noul trend la plaja in 2017 este dat de costumele de baie intregi. Toate marile branduri au lansat noi modele de costume de baie dintr-o singura bucata, dintre cele mai diverse. Puteti alege costumele cu imprimeuri interesante, cu design-uri aparte, dar si modele clasice ce nu se vor demoda niciodata.

Costum de baie Ephemera, 212 dolari

Costum de baie Asceno, 280 dolari

Se evidentiaza costumele cu bretele in forma de X la spate, cele cu decolteul adanc, sau cele sustinute de sireturi stil hipster (daca le purtati, trebuie neaparat sa luati in considerare lotiunea de plaja pe care sa o aplicati in abundenta; asta daca nu vreti sa ramaneti cu urme amuzante pe piele).

Costum de baie Malla Mills, 345 dolari

Costum de baie Camp Cove, 125 dolari

Costum de baie Adriana Degreas, 325 dolari

 

In topul preferintelor sunt insa cele cu imprimeuri retro, cu flori sau cu desene, pentru toate gusturile. Daca nu aveti sufucienta indrazneala pentru aceste modele, exista si design-uri simple, intr-o singura culoare, dar si unele decupate in parti.

Costum de baie Nu Swim, 118 dolari

Costum de baie Jade Swim, 200 dolari

Costum de baie J.Crew, 125 dolari

Costum de baie Flag Pole, 385 dolari

 

Preferate de multe doamne sunt costumele intregi pe un umar, cu tot felul de aplicatii vesele si feminine.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu